Responsive image


VI VILL: ord från katarina

Välkommen till Lidingö Näringsliv!

Lidingö 11 okt 2018 Vi är ett antal företag och företagsföreningar som under tre år arbetat tillsammans i syfte att tala med en stark röst! I april 2018 bildade vi föreningen Lidingö Näringsliv och det finns nu möjlighet för fler företag på ön att ansluta sig till oss! Vår uppgift är att arbeta med övergripande frågor som berör hela näringslivet, så att varje förening eller företag på ön inte behöver ge sig i kast med saker som ringlinje, sjötrafik, utveckling av närcentra, Lidingö centrum, etc. Ju fler vi är desto starkare blir vi, så kom gärna med i vår förening och delta i vårt gemensamma arbete!

I år har det varit valår och vi har ”synat” Lidingös nio partier. Vi ville veta var de stor i olika frågor som berör näringslivet. Vi hade tre politikerdebatter som berörde Näringslivets utveckling. Partiernas prioriteringar för den kommande mandatperioden kan du läsa under NYHETER. Så fort Lidingös politiker har skapat en majoritet kommer vi att bjuda in dem för att gå igenom läget och bestämma vilka områden som är viktigast att arbeta med.

Vill du veta mer eller vill arbeta tillsammans med oss i några av våra projekt eller stödja oss genom att bli medlem i Lidingö Näringsliv, så blir vi mer än glada. Hör av dig!

Katarina Palmstierna
Ordförande för Lidingö Näringsliv 070 577 65 12 info@lidingonaringsliv.se
Det är bara att ringa eller skriva och tycka till!!