Responsive image

HÄR KOMMER NÄRINGSLIVSBILEN !

LIDINGÖBO Om du inte kan komma till oss och handla så kommer vi till dig och BUTIKSÄGARE PÅ LIDINGÖ Om dina kunder inte kan komma till dig och handla så kan du komma till dem.

Näringslivsbilen kör hem utan kostnad! 

HUR GÖR DU SOM LIDINGÖBO?
Det är bara att ringa eller maila till den butik du vill handla något från och göra din beställning. Vi kan också guida dig runt i butiken via Facetime, så att du kan se sortimentet om du inte vet exakt vad du vill köpa.

När du är klar med vad du vill ha, så kommer du och butiksinnehavaren överens om hur betalningen ska ske, såsom Swish, faktura eller annat betalningssätt. Därefter kontaktar butiksägaren NÄRINGSLIVSBILEN som kör hem varorna till dig, samma dag eller dagen därpå. Det gäller alla varor utom livsmedel, alkoholhaltiga drycker, receptbelagd medicin och mat från restauranger.

För allas trygghet undviker vi fysisk kontakt vid leveranstillfället. Chauffören ställer därför varorna utanför dörren, ringer på och bekräftar att du tar emot dina varor. Om du inte öppnar dörren hör chauffören av sig på telefon för att få en bekräftelse av att du tagit emot din leverans. Ladda hem en PDF här med information om hur du gör.

HUR GÖR DU SOM BUTIKSÄGARE?
Det är bara att ringa eller maila till den butik du vill handla något från och göra din beställning. Lägg varorna och kvittot i en påse och sätt på en lapp med tydlig adress: Namn, gatuadress, område samt kundens mobilnummer, om de som kör bilen har svårt att hitta eller om kunden inte är hemma.

Därefter kontaktar du NÄRINGSLIVSBILEN på telefonnummer: 070 073 53 61 som kommer och hämtar upp varorna hos dig. Bilen går två gånger per dag. Ladda hem en PDF här med information om hur du gör.

Detta är ett samarbete mellan Lidingö Stad, Lidingö Näringsliv och Lidingö Centrum för att stödja både Lidingöbor och alla butiksägare på Lidingö.

Lidingö stad, Lidingö Näringsliv och Lidingö centrum ansvarar inte för hur betalningen hanteras mellan kund och handlare. Vill du veta mer maila till: info@lidingonaringsliv.se